Laden

Unique Continental

Scroll Verder
Unique Continental
Een herkenbaar model zoals er veel op de winkelvloeren staan, echter de Unique Continental boxspring van Livingbed geeft wel het echte Scandinavische comfort. Stap er eens in en u ervaart het ‘andere’ comfort.
Gestoffeerd in stoer grijs of zwart, boxen met binnenvering, 5 zone pocketmatrassen in drie hardheden, en afgepast met een natuurlatex of memory foam topper, alles in bamboe stof. Tegen een aantrekkelijke prijs die lager ligt dan een bekend merk uit Nederland en België. Niet te versmaden zoveel comfort de Unique voor deze prijs geeft. De prachtige geborstelde aluminum pootjes krijgt u erbij.

Verkrijgbaar in de afmetingen: 140-200*, 160-200, en 180-200.

 

Matrassen & toppers

Het perfect ondersteunen vanuit de basis is eenvoudig af te stemmen op een voor u individueel gewenst comfort. Meerdere hardheden zijn inzetbaar, voor iedereen de juiste verantwoorde combinatie. De Unique collectie maakt gebruikt van in één hoes gestoffeerde 5-zone pocketvering/hr matrassen in drie hardheden. Het Unique programma als basis van het totale Livingbed programma heeft reeds in comfort alles wat een goed bed vereist, te bieden. Optimale ondersteuning vanuit een Scandinavische box met binnenvering, wordt optimaal uitgewerkt door de topper naar keuze met latex of memory foam te voorzien, de ventilerende bamboetijk is reeds ingesloten!

Details

Aan een volmaakte afstemming van uw nieuwe Livingbed in uw nieuwe slaapkamer is ook gedacht. In de Livingbed toonzalen ervaart u een uitgebreide keuze in: Hoofdborden, kleurstalen, pootjes, hoeslakens, moltons en niet te vergeten een goed kussen. Maar let op, vooral de plezierige Scandinavische ambiance zal u overrompelen. Het Livingbed gevoel blijft bij u en maakt dat het genieten volop doorgaat terwijl u rustig slaapt! Let op eigen eerste reactie als u voor het eerst op een Livingbed gaat liggen.